Διαγραφή του λογαριασμού σου στο Parentsy

Μπορείς να διαγράψεις οριστικά τον λογαριασμό σου μέσα από την εφαρμογή ή να ξεκινήσεις ένα επαληθευμένο αίτημα διαγραφής χωρίς την εφαρμογή.

Επίλεξε τον τρόπο που σε εξυπηρετεί

Διαγραφή λογαριασμού μέσα από την εφαρμογή

Αν μπορείς να συνδεθείς, χρησιμοποίησε την ενσωματωμένη διαδικασία διαγραφής. Εκτελεί απευθείας την προστατευμένη διαδικασία διαγραφής του Parentsy.

Τρέχουσα διαδρομή

Προφίλ → Ρυθμίσεις → Διαγραφή λογαριασμού

Αυτός είναι συνήθως ο ταχύτερος τρόπος διαγραφής του λογαριασμού σου.

Για την ασφάλειά σου, η εφαρμογή ζητά επιβεβαίωση της διαγραφής και ενδέχεται να ζητήσει νέα επαλήθευση της ταυτότητάς σου.

Δεν έχεις πρόσβαση στην εφαρμογή;

Στείλε email στην επίσημη επαφή απορρήτου του Parentsy για να ξεκινήσεις αίτημα διαγραφής. Η διεύθυνση email του λογαριασμού αρκεί για την έναρξη της επαλήθευσης, αλλά δεν αρκεί ποτέ από μόνη της για να εγκριθεί η διαγραφή.

Επικοινωνία για διαγραφή λογαριασμού

Αίτημα διαγραφής λογαριασμού

privacy@parentsy.app

  1. 1Αν είναι δυνατό, γράψε από τη διεύθυνση email που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό Parentsy. Αν δεν έχεις πλέον πρόσβαση σε αυτή, ενημέρωσέ μας.
  2. 2Συμπερίλαβε μόνο τη διεύθυνση email που χρειάζεται για τον εντοπισμό του λογαριασμού και το αίτημά σου για διαγραφή.

Μην στείλεις ποτέ τον κωδικό πρόσβασής σου, σύνδεσμο σύνδεσης, κωδικό επαλήθευσης ή έγγραφα ταυτότητας, εκτός αν το Parentsy εξηγήσει αργότερα γιατί ένα συγκεκριμένο αποδεικτικό είναι εύλογα απαραίτητο.

Αν υπάρχει λογαριασμός που συνδέεται με τις πληροφορίες που δίνεις, θα στείλουμε τα επόμενα βήματα για την επαλήθευση της κυριότητας και την επεξεργασία της διαγραφής. Δεν επιβεβαιώνουμε αν υπάρχει λογαριασμός πριν ολοκληρωθεί η επαλήθευση.

Τι συμβαίνει στα δεδομένα σου;

Η τρέχουσα διαδικασία διαγραφής στον διακομιστή αφαιρεί τον λογαριασμό και καθαρίζει τα δεδομένα που συνδέονται ειδικά με αυτόν. Δεν απενεργοποιεί ούτε «παγώνει» απλώς τον λογαριασμό.

Διαγράφονται ή αφαιρούνται από την ενεργή χρήση

  • Ο λογαριασμός Firebase Authentication και η δυνατότητα σύνδεσής σου.
  • Το δημόσιο προφίλ και τα προσωπικά ή προφίλ πεδία που σε ταυτοποιούν· το ιδιωτικό προφίλ αντικαθίσταται από έναν περιορισμένο δείκτη διαγραφής, χωρίς αυτά τα πεδία.
  • Αρχεία του χρήστη στους καθορισμένους χώρους αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων προφίλ και αναρτήσεων που καλύπτει η διαδικασία διαγραφής.
  • Συμμετοχές, σελιδοδείκτες, επισημάνσεις «μου αρέσει», tokens, ειδοποιήσεις, προτιμήσεις, αρχεία συγκατάθεσης και άλλα δεδομένα του λογαριασμού που καλύπτει η τρέχουσα διαδικασία.

Το περιεχόμενο συζητήσεων μπορεί να παραμείνει χωρίς ορατή σύνδεση με τον λογαριασμό

Αναρτήσεις, σχόλια, περιεχόμενο Δωματίων και άμεσα μηνύματα μπορεί να παραμείνουν όταν χρειάζεται για να διατηρούνται κατανοητές οι συζητήσεις. Η ορατή αναφορά στον δημιουργό και στο προφίλ αφαιρείται ή αντικαθίσταται με ένδειξη διαγραμμένου χρήστη και δεν είναι πλέον δυνατή η σύνδεση με τον διαγραμμένο λογαριασμό.

Το ελεύθερο κείμενο μπορεί να εξακολουθεί να περιέχει στοιχεία που έγραψες εσύ για τον εαυτό σου. Μπορείς να αφαιρέσεις αυτό το περιεχόμενο πριν διαγράψεις τον λογαριασμό ή να ζητήσεις αργότερα από το Parentsy να εξετάσει συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Διατήρηση και χρόνος

  • Η διαγραφή λογαριασμού υλοποιείται κατά κανόνα στο λειτουργικό σύστημα του Parentsy εντός 30 ημερών.
  • Ανάλογα με την υπηρεσία Google, η πλήρης αφαίρεση από ενεργά συστήματα και αντίγραφα ασφαλείας μπορεί να διαρκέσει έως 180 ημέρες μετά από έγκυρη εντολή διαγραφής.
  • Απαραίτητα δεδομένα αναφορών, συντονισμού, ασφάλειας, υποστήριξης ή νομικών υποθέσεων μπορεί να διατηρηθούν για εκκρεμείς υποθέσεις, νομικές υποχρεώσεις ή νομικές αξιώσεις· πλήρως ανωνυμοποιημένα δεδομένα μπορεί να διατηρηθούν.

Χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες;

Διάβασε την Πολιτική Απορρήτου του Parentsy για πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τη διαγραφή, τη διατήρηση και τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων.

Διάβασε την Πολιτική Απορρήτου